______________________________

Επιστροφή σε ilioupolo.gr

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

WP. 25 : ΑΤΥΧΗΜΑ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

WP. 25.1 Ένας παίκτης θα μπορεί να βγει από το νερό ή να καθίσει ή να σταθεί στα σκαλιά στα πλάγια της πισίνας κατά τη διάρκεια του αγώνα σε περίπτωση ατυχήματος, αν είναι πληγωμένος ή άρρωστος ή με την άδεια του διαιτητή. Παίκτης που έφυγε από το νερό νόμιμα, μπορεί να επανέλθει από την περιοχή επανεισόδου πλησιέστερα στη γραμμή του τέρματός του σε κατάλληλη διακοπή με την άδεια του διαιτητή.

WP. 25.2 Αν ένας παίκτης αιμορραγεί, ο διαιτητής θα πρέπει αμέσως να δώσει εντολή στον παίκτη να βγει από το νερό με άμεση είσοδο ενός αντικαταστάτη και το παιχνίδι θα πρέπει να συνεχιστεί χωρίς διακοπή. Μόλις σταματήσει η αιμορραγία, ο παίκτης αυτός, έχει δικαίωμα να είναι ένας αντικαταστάτης στην συνηθισμένη ροή του παιχνιδιού.


WP. 25.3 Αν συμβεί ατύχημα, τραυματισμός ή ασθένεια, ο διαιτητής μπορεί κατά την κρίση του να διακόψει τον αγώνα για το πολύ τρία λεπτά (3’), περίπτωση για την οποία θα δώσει οδηγίες στον χρονομέτρη για την έναρξη της περιόδου διακοπής.


WP. 25.4  Όταν ο αγώνας σταματήσει για ατύχημα, τραυματισμό ή ασθένεια, η ομάδα που είχε στην κατοχή της την μπάλα κατά την στιγμή της διακοπής θα βάλει την μπάλα στο παιχνίδι από το μέρος της διακοπής όταν το παιχνίδι ξαναρχίσει.


WP. 25.5  Εκτός της περίπτωσης του WP.25.2 (αιμορραγία) ο παίκτης δεν θα επιτρέπεται να συμμετέχει πλέον στο παιχνίδι εφόσον ένας αντικαταστάτης έχει μπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε την άποψή σας για λάθη στην μετάφραση του Κανόνα από τα Αγγλικά ή για την ερμηνεία του